You are not logged in.

#1 2015-11-27 11:26:52

jwatts
New Member
Registered: 2015-11-27
Posts: 2

Missing icons from Thunar

Hi! I've recently reinstalled BL, all works fine except that there are no icons in Thunar - neither for directories or right mouse click (see attached image). I've tried changing icon themes (from the installed ones) but without any luck.
Any help would be appreciated.
Screenshot

Offline

#2 2015-11-27 11:36:51

damo
....moderator....
Registered: 2015-08-20
Posts: 6,701

Re: Missing icons from Thunar

Which gtk theme are you using?

Does the icon theme you are using have an file called `.../places/inode-directory.png` (or svg)? This should be a symlink to `.../places/folder.png` (or svg) - Thunar uses this to set its icons.


Be Excellent to Each Other...
The Bunsenlabs Lithium Desktop » Here
FORUM RULES and posting guidelines «» Help page for forum post formatting
Artwork on DeviantArt  «» BunsenLabs on DeviantArt

Offline

#3 2015-11-27 11:49:59

jwatts
New Member
Registered: 2015-11-27
Posts: 2

Re: Missing icons from Thunar

damo wrote:

Which gtk theme are you using?

Does the icon theme you are using have an file called `.../places/inode-directory.png` (or svg)? This should be a symlink to `.../places/folder.png` (or svg) - Thunar uses this to set its icons.

I am using one of the default Openbox theme - "Bunsen-Blackish", I suppost that it is not a gtk theme? I have been using the same theme before reinstall and I had all the icons then.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB