You are not logged in.

#1 2016-02-03 01:03:00

oswriter
Member
Registered: 2016-01-21
Posts: 21

[SOLVED] Battery indicator "disappears" after upgrade

I installed BL today on my laptop without incident. But after running the post-installation update, the battery indicator is now not visible. It's still there but all black. This also happened after I installed BL on a VM and ran the post-install script.

2016-02-02-bl-missing-battery.png

Last edited by oswriter (2016-02-03 02:24:14)

Offline

#2 2016-02-03 01:14:08

damo
....moderator....
Registered: 2015-08-20
Posts: 6,719

Re: [SOLVED] Battery indicator "disappears" after upgrade

Try running the bl-welcome script again. It should have been upgraded, and the newer version will detect if it is installed on a laptop, and offer to replace fdpowermon with our backported xfce4-power-manager. Hopefully this will sort out the battery icon bug.


Be Excellent to Each Other...
The Bunsenlabs Lithium Desktop » Here
FORUM RULES and posting guidelines «» Help page for forum post formatting
Artwork on DeviantArt  «» BunsenLabs on DeviantArt

Offline

#3 2016-02-03 02:24:47

oswriter
Member
Registered: 2016-01-21
Posts: 21

Re: [SOLVED] Battery indicator "disappears" after upgrade

Thanks, that did the trick.

Offline

#4 2016-02-03 02:44:17

damo
....moderator....
Registered: 2015-08-20
Posts: 6,719

Re: [SOLVED] Battery indicator "disappears" after upgrade

Yowza smile


Be Excellent to Each Other...
The Bunsenlabs Lithium Desktop » Here
FORUM RULES and posting guidelines «» Help page for forum post formatting
Artwork on DeviantArt  «» BunsenLabs on DeviantArt

Offline

#5 2016-02-05 09:54:39

fvirgola80
Member
From: Italy / Rome
Registered: 2015-10-08
Posts: 262

Re: [SOLVED] Battery indicator "disappears" after upgrade

Hello guys I have the same problem that I can not display the battery status , you could show me how to do. thank you


Nothing happens by chance

Offline

#6 2016-02-05 18:45:26

damo
....moderator....
Registered: 2015-08-20
Posts: 6,719

Re: [SOLVED] Battery indicator "disappears" after upgrade

fvirgola80 wrote:

Hello guys I have the same problem that I can not display the battery status , you could show me how to do. thank you

Did you try the method I posted in Post #2, ie run `bl-welcome`?

If you have a different problem, then please start a new thread, because this one is "SOLVED"!


Be Excellent to Each Other...
The Bunsenlabs Lithium Desktop » Here
FORUM RULES and posting guidelines «» Help page for forum post formatting
Artwork on DeviantArt  «» BunsenLabs on DeviantArt

Offline

#7 2016-02-07 19:02:45

fvirgola80
Member
From: Italy / Rome
Registered: 2015-10-08
Posts: 262

Re: [SOLVED] Battery indicator "disappears" after upgrade

damo wrote:
fvirgola80 wrote:

Hello guys I have the same problem that I can not display the battery status , you could show me how to do. thank you

Did you try the method I posted in Post #2, ie run `bl-welcome`?

If you have a different problem, then please start a new thread, because this one is "SOLVED"!

Ok Solved Thanks  wink


Nothing happens by chance

Offline

Board footer

Powered by FluxBB